úterý 28. února 2006

Prokletá rýma - UPDATE

Nevím čím to je, ale za poslední rok jsem marodil víckrát, než za předchozích pět let. A už jsem zase nachcípanej! V pátek jsem přišel domů, vyspal se po noční a když jsme se vzbudil, pobolívalo mě v krku. Během víkendu se to trochu vystupňovalo, nicméně v ponděli jsem se rozhodl jít do práce. A to byla chyba, protože po pěti hodinách konstantního mluvení jsem začal chraptět a když ani Halls s příchutí černého rybízu nepomohly, uvědomil jsem si, že prostě chraptím. Do večera mi začal vynechávat hlas, a dneska po probuzení opět velice děkuji Velkému Pařanovi, že nás smrtelníky obdaroval vynálezem jménem ICQ. Zřejmě budu do konce týdne doma a s tím, jak štědré jsou nemocenské dávky, můžu jít tenhle měsíc klidně žebrat. No nic, jdu si uvařit čaj, dneska už asi osmý.

UPDATE: je večer a já zjišťuji, že při psaní tohoto příspěvku jsem byl očividně mimo (Panadol se mi ještě nedostal do krve). Zapomněl jsem totiž napsat tu nejpodstatnější věc, a sice že poslední dobou skoro nechodím do hospody, v čemž vidím hlavní příčinu častých nemocí. Posuďte sami - na silvestra jsem polonahý skákal do sněhu a vůbec nic mi pak nebylo.

7 komentářů:

  1. mi povídej... nemůžu ani mluvit

    OdpovědětVymazat
  2. a ja snad jo? :)) nejhorsi je ze pro me je mluvei k praci nezbytny... po telefonu bych toho moc nevygestikuloval :)

    OdpovědětVymazat
  3. Panove, vtrhnu vam do klubu..dnes jsem to zabalil po deseti minutach na treninku a spolehlive jsem to zalomil s paralenem...mluvit sice jeste muzu, ale vse je jen otazka casu...wow! teda...mozna dojde i na WoW....:P

    OdpovědětVymazat
  4. co takhle nejaky zaruceny medikamenty? kamos mi doporucil rozpustnej Coldrex - utratil jsem za to 130 Kc, je to hnusny a vubec to nepomaha. Nemate nejaky tipy?

    OdpovědětVymazat
  5. jestli myslis coldrex night, tak ten je sice drahej ale me docela chutna a na noc to fakt pomaha. uvolni to nos a utisi kasel takze se aspon v klidu vyspis. jinak ty prasky voni ti sice srazej teplotu, ale to nemoc nevyleci. kdyz clovek marodi, je proste potreba se zahrabat do postele, nacpat do sebe paralen nebo dva, poradne se navliknout a vypotit se. a stejne to chce tejden nez se vylecis, tim ze na to budes srat a prechzet to nic nevyresis, coz je asi hlavni problem nas vsech. sme doma, hura, marodime, hura, muzem prosedet cely dny u kompu... no a je to v prdeli. jinak spis nez lecbu to chce mit poradnou prevenci - zrat vitaminy, at uz v praskach nebo ovoci/zelenine, a bejt trochu v pohybu a na slunci. to je ale u nas pocitacove zavislejch docela problem... :/

    OdpovědětVymazat
  6. No, Storme..:) Sice fajn, ze jsem doma, u compu..huraa...to jo, ale na duhou stranu muj jidelnicek obsahuje denne par kousku ovoce, zeleniny a tak..tim to u me nebude..kdyz jsem sel z telaku s mokrou hlavou a nemel cepici..no, to bude asi ten duvod..jinak Havlisi, panadol, paralen, caj a potit....ze bych poprosil Aliho o notebook? :))

    OdpovědětVymazat
  7. notebooktiez by som si rad poprosil o book... hruza.

    OdpovědětVymazat