pátek 24. února 2006

Punisher vs. SW: Kotor

Další část deníčku - tentokrát únor 2005

Všichni do mě heftujou, ať si zahraju SW: Kotor, že je to super, a po měsících jsem si na to konečně našel čas. Sice zrovna vychází dvojka, ale já začnu hezky od jedničky. Po půl hodině se v tom konečně začínám trochu orientovat, takovouhle hru s takovýmhle systémem soubojů jsem ještě nikdy neviděl, a jestli ano, rychle jsem od ní utekl. Je to dost nezvyk. Každopádně mě to začíná bavit, ale pěkně mě štve, že kvůli blbým konzolistům jsou obrovské ikony a ještě větší písmena, aby to joystickáři na televizi vůbec dokázali přečíst. K čertu s nimi!

Zatím jsem se dostal na nějakou planetu, hra mě docela bere, i když je to spíš tím, že ji teprve poznávám. Co mě ale nebaví ani trochu, je čtení těch tun textu. RPG s tématikou Star Wars asi není moje krevní skupina, protože u Morrowindu či Gothicu jsem hltal každý dialog.

19.2.05
Tak jsem si myslel, že budu dnes pařit SW: Kotor, ale místo toho od rána, tedy vlastně od dopoledne, pořád drtím Punishera. Moc jsem dneska nepostoupil, asi 70x dokola jsem dělal level Pier 74 Revisited, abych měl co nejvíc bodů, a furt mi to nešlo, vždycky mě nějaký idiot zranil. Nakonec jsem to vzdal a šel na další misi. Ve Stark Industries jsem si nepočínal o moc lépe, ale nakonec se to povedlo a udělal jsem přes 70 tisíc bodů a zlatá medaile je moje.

7 komentářů:

  1. gothic i morrowind meli naprosto priserne dialogy

    OdpovědětVymazat
  2. eh? a co to ma spolecnyho s timdle prispevkem?

    OdpovědětVymazat
  3. Twe Kotor je po Baldurovi a Falloutu nejlepší RPG co jsem kdy pařil.Věř mi ten začátek je trochu nudnej ale pak to začne až se naučíš ovládat sílu Jedie:)Dej na mě:)

    OdpovědětVymazat
  4. "Morrowindu či Gothicu jsem hltal každý dialog." ... ?

    OdpovědětVymazat
  5. re MEW: jo takhle... no ano, v morro ci gothicu sem hltal kazdej dialog, v kotoru me to dost nudilo.re AFD: vsim sis doufam ze u toho clanku je datum unor 2005... ve vysvetlivkach pisu ze postupne vydavam denik co sem napsal v 2005

    OdpovědětVymazat
  6. * dialogy nebraly ... :]

    OdpovědětVymazat
  7. no to ja prawe naopak morrowind ani goth me dialogy moc nebrali. ale v kotoru jsem si je docela uzil.

    OdpovědětVymazat