čtvrtek 9. února 2006

Lidi jsou svině

Koncem ledna 2005 mi někdo provedl nepříliš zábavný žert...
21.1.05
Nějaká krysa dala do Annonce inzerát ohledně prodeje her s mým jménem a telefonem. Jestli zjistím kdo to je, tak ten dotyčný stráví zbytek života v kotrmelcích! Ještě ke všemu je pátek a po telefonu mi sdělili, že inzerát můžu zablokovat až v pondělí a musím tam jít osobně. To je fakt paráda... Jediný zajímavý poznatek je ten, že už vím jak "jdou kšefty" hlupákům, co si dávají inzeráty ohledně pálení her a myslí si, že na tom zbohatnou. Je to úplně o ničem, za celý den se ozvali dva lidi, z toho jeden zcela jistě policajt (podle textu poznáš švestku). Jediné, co jsem z nich pod výhrůžkou použití rektální sondy vymámil bylo, kde na mě vzali číslo, a zjistil že z Annonce.

5 komentářů:

  1. ty vole taq to nasere :/ . lidi jsou swine, co ktomu rict ?

    OdpovědětVymazat
  2. narezNeco podobnyho se stalo me mame. Nekdo dal kamsi inzerat, ze "najme servirku" a zrejme spletl cislo; v tom inzeratu bylo cislo na mamu. to bylo telefonatu...

    OdpovědětVymazat
  3. ja sem nekolikrat dal inzerat na prodej mobilu/znackovy elektroniky/soupravy zepter apod. a dal sem tam cislo harantu, co nam denne otravujou zivot tim ze volaj na bezplatny linky a delaj si srandicky. za 2 tejdny sem jim pak zavolal ve 4 rano se zeptal se jak se prodavaj hrnce :) to byla ale naprosto opravnena pomsta.

    OdpovědětVymazat
  4. tjn, ale to co se stalo tobe je proste swinarna.

    OdpovědětVymazat
  5. to stormto je brutalni:)

    OdpovědětVymazat