sobota 11. března 2006

Necenzurovaný report z metalového fesťáku

Léto 2005 - Kamarád mi po ICQ napsal své dojmy z červencového fesťáku ve Vizovicích, tady je úryvek. Upozorňuji, že je to velice nechutný příspěvek a fekálně slabší jedinci by ho vůbec neměli číst.

...V těch Vizovicích bylo 15000 lidi a asi 20-30 Toitoi budek, tak si asi představíš jak to vypadalo, když ses chtěl večer vysrat, tak si musel pootvírat hodně budek abys narazil na ňákou, která nebude totálně přetejkat. Pak už tam ňáký pitomci srali i mimo mísu a to už byl fakt hardcore... Jsem vešel do jedný boudy, samozřejmě vrchovatá, v tom kromě hoven asi 3 vložky krvavý i nekrvavý a ještě nablito i okolo. Jsem se z toho málem ani nevychcal.

5 komentářů:

  1. ...a to bylo pak jeste dobrodruzny v ty budce s baterkou kdyz jsem sel v noci,..nejdriv "oblozit"si sraci prostor hajzlpapirem(kazdej musel mi vlastni,papir tam snad existoval jen dopoledne),kdyby cloveku nahodou uklouzla noha,pak zazehnout baterku na posl.tuzkovku a najit misto kam ji v ty budce polozit,i co se nestalo,bouda se zatrasla a baterka mi zapadla do minipisoaru v ty budce a byl jsem uplne v prdeli:-), bouda se trasla od hudby a par pitomcu kopalo do okolnich budek,takze si clovek pripadal jak v Boeingu 737 pri turbulenci. Na tech par pismenek Toi Toi se jen tak neda zapomenout,ehm..

    OdpovědětVymazat
  2. 15 tisic lidi a jenom 30 budek? To je sileny. Pamatuju se, ze na predminulym Creamfields jich bylo 150 a stejne to nestacilo...

    OdpovědětVymazat
  3. no treba na stounech kde bylo asi 80 tisic lidi bylo tech budek nanejvejs padesat. je sice fakt ze to nebyl nekolikadenni festak nybrz jednorazova akce, ale i tak je to sila. pri likvidaci bylo uplne vsechno pochcany, tribuny, ploty, a nejhorsi je ze na letny na tom pisku a este v lete to echt smrdelo.

    OdpovědětVymazat
  4. tomu rikam fekalni diskuze... Kazdopadne ja uz do tehle hajzliku radeji nelezu; nejlepsi jsou takovy ty venkovni musle...

    OdpovědětVymazat
  5. no jo ale kdyz se ti chce srat tak je musle celkem k nicemu :) ja v toitoice jednou defekoval a bylo to v pohode. i papir tam byl. jediny ceho sem se bal bylo, ze ze ta skoro metrova trajektorie mezi konecnikem a hladinou chemickyho roztoku zpusobi poradnej splouch pri dopadu hovna a ocaka mi to prdel. nastesti se tak nestalo. a abych to uved na pravou miru - ty budky byly super cisty protoze je zrovna privezli a na cely plani kde se mela konat akce vubec nikdo nebyl :)

    OdpovědětVymazat