neděle 5. března 2006

Čtyři sexuální. Samozřejmě vtipy

Co je to rodeo sex? To je kdyz je vaše slečna na všech čtyřech, vy v ní pěkně zezadu, v každé ruce jedno prso, a řeknete jí: "Takhle to má nejradši tvoje ségra." No a musíte zůstat deset vteřin v sedle.
-----------------
Přijde chlap k doktorce, ukazuje kartičku zdravotní pojišťovny a ptá se: "Berete tyto kartičky?" Doktorka: "Samozřejmě, co Vás trápí?" Pacient: "Ale, mám problémy s erekcí, prostě se nepostaví a nepostaví". Doktorka mu ho vezme do ruky a najednou mu stojí jak kláda. Doktorka povídá: "Vždyť Vám stojí pěkně". Pacient: "No, já jsem se asi špatně vyjádřil, já mám vlastně jiný problém, já se prostě neudělám". Doktorka tedy začne, předvede úplně úžasnou práci rukama a chlap je najednou hotový až zafláká celou ordinaci. Doktorka: "Vždyť vy jste úplně zdravý, vy byste moh obskočit všechny šlapky v Perlovce!" Pacient: "No jo, ale tam neberou tyhle kartičky.
-----------------
Přijde sedmdesátiletý děda k doktorovi k testu plodnosti. Doktor mu dá lahvičku a řekne mu, ať ji přinese zítra alespoň z poloviny plnou. Děda přijde druhý den, ale lahvička je úplně prázdná. Doktor se ho ptá proč."Inu," řekne děda, "asi takto. Zkoušel jsem to pravou rukou, nic. Pak levou, nic. Pak oběma, nic. Poprosil jsem o pomoc manželku. Zkoušela to pravou rukou, nic. Zkoušela to levou rukou, nic. Zkoušela to oběma, nic. Pak to zkusila pusou. Se zubama, bez zubů, nic. Tak jsme zavolali sousedku, a ta to taky zkoušela rukama i pusou, a nic". "Cože, vy jste volali sousedku?" Zajímal se doktor. "Jo," odpověděl starý pán, "zkoušeli jsme to všichni ze všech sil, ale to zkurvený víčko jsme zkrátka neodšroubovali."
-----------------
Manželský pár cestoval na víkend k jezeru, kde bylo možné lovit ryby. Manžel miloval rybaření za úsvitu a jeho žena zase velmi ráda četla. Jedno ráno se manžel po několika hodinách rybaření vrátil a chtěl si na pár hodin oddechnout. I když se jeho žena v tomto okolí nevyznala, rozhodla se vyplout s loďkou na jezero. Kousek veslovala, zakotvila a vzala si knihu na čtení. Za chvilku se na motorovém člunu objevil porybný a oslovil ji: "Dobré ráno, milostivá paní. Co tu děláte?" "Čtu," odpověděla a pomyslela si pro sebe: není to snad vidět? "Nacházíte se ale v zóně, kde je zakázáno lovit ryby". "Ale já přece ryby nelovím, to snad vidíte". "Hmmm, ale máte sebou kompletní výstroj. Musím Vás odvést a dát Vám pokutu!". "Když to uděláte, obviním Vás ze znásilnění!", odpověděla rozzlobená žena. "Ale já jsem se Vás ani nedotknul!". "Hmmm, ale máte sebou kompletní výstroj!".

1 komentář:

  1. Nějaký debil zase neumí psat. Píše se \" máte s sebou \" a ne \" máte sebou\". to by muselo být třeba ve větě : \" Máte sebou více kroutit\" .... !!!!

    OdpovědětVymazat