úterý 3. října 2006

Střípek z nočního ICQ

2:22:10 HuKuS: keby ten linej uni nespal!
2:22:19 Storm: on SPI??? TED???
2:22:25 HuKuS: jo lama jedna
2:22:36 HuKuS: uz o jednej sa odhlasil z icq... pche
2:22:38 Storm: dyt je teprv pul treti rano no to mu neco povim az bude online :)
2:22:54 HuKuS: ako by si nemohol pospat v skole.. heh

4 komentáře:

  1. z vlastni zkusenosti muzu rict, ze ve skole se spatne spi. dnes se mi malem podarilo usnout v biologii a kamosovi se postestilo v dejepise.

    OdpovědětVymazat
  2. Me se ve skole vzdycky spalo dobre... asi proto, ze jsem schopen zalomit kdekoli :)

    OdpovědětVymazat
  3. nas tridnas byl chlap jak hora, cholerik s velice duraznym projevem a hlasem jak kdyz vypali protitankovy delo. ten kdyz zarval tak to NESLO preslechnout. no a kluk co delal brigady v mekaci a mel casto nocni tak jednou usnul pri tridnasove hodine, a to sedel v predni lavici. no a milej tridnas s rukama jak ja stehnama mu primo u hlavy prasknul dlanema do stolu a zarval na plny hlasivky DYSKAAAAAAANT!!!!!!... a dyskant vylit jako kdyby mu pichli do prdele nasadu od lopaty :)

    OdpovědětVymazat
  4. kua kauraz hukus ostane hore po vecernicku a uz cloveka zacne ohovarat. navyse moje odhlasenie bolo nasledne vysvetlene. pozadujem preto okamzite vymazanie \"ftipu\" pod hrozbou zaloby za ohovaranie, hanobenie a sirenie poplasnej spravy.ad spanie v skole> zalezi dost od profesora, u niekoho clovek nezaspi, ani keby chcel, inde zaspi, ale snivaju s amu nocne mory a inde je ten spanok doslova uzasny. vid pocitacova grafika. na tie prednasky budem chodit uz len kvoli tomu kvalitnemu spanku.

    OdpovědětVymazat