pondělí 16. října 2006

Pondeli

Michal mi prave hlasi prubeh sveho divokeho prujmu. Prirovnal svou prdel k brokovnici. A ted si jdeme dat pivko. Nejake povidani o dnesku v Londyne jsem nicmene stihnul, i kdyz mi stoji za zady a klepe svou brokovnici a nasilne svira muj krk. Ma zizen.

Rano jsem byl v agenture zeptat se na praci a probehlo to presne tak jak jsem ocekaval. Vlezu tam, nikdo si me nevsima, reknu "good morning, I´m looking for a job", oni odpovi "come back tomorrow" a zase se otoci smerem k monitorum. Presne s tim jsem pocital, jelikoz mi bylo receno ze to tak nejspis probehne. Nekdo se treba chytne az na paty pokus. Osobne doufam, ze to bude probihat tak jak popsal spolubydlici, jemuz rekli to same a kdyz prisel druhy den, pry se na sebe pobavene podivali a rekli "hele, ten tady byl uz vcera, tak tomu dame praci".

Projel jsem se hodinu a pul busem (metro do zony 1 je prilis drahe) do centra a pak zase zpatky, pricemz jsem konecne videl, jak vypada ten Londyn ktery znam z televize. Vysoke moderni budovy, reka Temze (videl jsem pixel shadery!!!), zadni cernosi ani halalaci, jen bili anglicane v kravatach, a stejne uzke, blbe a neprakticke ulice jako v periferii (uz chapu proc pouzivaji dvoupatraky - kapacitu autobusu rozvijeji do vysky misto do dalky. Pred lety pry koupili harmoniky a uplne jim zkolabovala doprava). Z London Bridge jsem videl na onen slavny zvedaci most, nevzpomenu si ted na nazev, ale netroufl jsem si moc se vzdalovat od zastavky. Zitra to risknu, pokud nedostanu praci a nebudu rovnou nekam odeslan.

Jinak se dneska nic moc nedelo. Sranda byla kdyz jsme byli s Michalem a Ingrid na nakupu. Vzali jsme 20x pack piv, Ingrid stala u kasy a prodavacka na ni, jestli je to pro ni a ona ze jo, a ze je ji 26 (vypada na 18) a ja to jeste dorazil slovy "it´s her breakfast". Prodavacka se zasmala, ale pochopila ze patrime k Ingrid a ze pohoda.

Musim koncit, jen dodam ze nektere cernosky jsou tu naprosto mnamozni (cokoladky k nakousnuti), a pro Sarumana: pisu bez diakritiky protoze SK a EN klavesnicim nehovim a takhle je to rychlejsi.

5 komentářů:

  1. No tak doufám, že tu bude info každý den... jsem si na ten seriál nějak zvykl...

    OdpovědětVymazat
  2. taky doufam, pac se u nej kvalitne bavim.

    OdpovědětVymazat
  3. sem rad za priznivy reakce, budu pokracovat jak to pude :) ale kazdej den to asi fakt nebude, jelikoz nemam vlastni komp, kavarny sou expensive a somrovat furt od spolubydly taky neni idealni.

    OdpovědětVymazat
  4. taky denně netrpělivě očekávám příspěvky!zdena tě pozravuje a prej moc hezky píšeš, málem se při obědě udávila smíchy :)

    OdpovědětVymazat
  5. 20piv na ranajky? krasna predstava. rad by som taku raz stretol.

    OdpovědětVymazat