pondělí 2. října 2006

Verešová má Peugeota

Podle novinky na Super.cz si Andrea Verešová pořídila Peugeota. Podle diskuse u článku to je 407. Ačkoliv do těhle bulvárních, zbytečných a jinak stupidních diskusí obvykle nepřispívám, tentokrát jsem si neodpustil komentář ohledně její volby. To víte že nějaký blbeček hned musel ukojit svou uraženou ješitnost snůškou nesmyslných žvástů. On prý má totiž taky 407. Dokonce Coupé! Chci se s vámi podělit o jeho ubohost a demenci, i když jsem musel nejdřív pořešit dilema, zda přepis diskuse hodit mezi vtipy nebo do pracovně tématické rubriky.
Storm
a jeje, to zas bude v praci pozdvizeni az se ji ten peugeot nekde po ceste vysere... hur uz si opravdu vybrat nemohla.
x-Speady (seznam.cz) dnes 19:22
Co máš proti 407 Coupe??? Že by závist??? Asi tě naseru když ti napíšu že ho máme taky co. ;)) Nj, sedni si do svý 120 a nepruď tady.
mikonak (seznam.cz) dnes 19:40
/to speedy/
máš h...o a prudíš
Storm
teds me fakt pobavil :) ne, opravdu ti nezavidim tvoji 407, jedno z nejporuchovejsich aut posledni doby a ze vsech peugeotu to uplne nejhorsi za posledni roky. a uz vubec ti nezavidim ty prachy cos do toho vraku nacpal. schvalne, kolikrat uz si byl letos v servisu?
mimochodem, nevim proc si muj nazor (vychazejici z letity praxe) hned spojujes se zavisti. ale potrefena husa se vzdycky ozve co?
X-Speady (seznam.cz) dnes 19:29
Jsem tě pobavil??? Na tom nemělo bejt nic vtipnyho. Ale takovej retard se asi směje všemu co??? Jinak jsme v servisu zatim nebyli ani jednou a zatim pohoda, zato ta tvoje 120, ta už ani nemůže jezdit nebo jj???
Storm
ja se 120kou zadny problemy nemam, zato tebe teprve cekaj. a to ti nerikam z nejaky zavisti nebo zaste, ale proste proto ze to vim. kdo si kupuje novy drahy auto a dealer mu nakeca hory doly, tak to samozrejme nemuze tusit, ale casem na to prijde sam. a ze me tady bezduvodne napadas a nadavas mi do retardu a obvinujes me ze zavisti, tim me fakt nerozhodis.
a az jednou vyrostes a dostanes rozum, tak si mozna koupis vlastni auto a nebudes muset zavidet sefovi/tatinkovi/strejdovi nebo kdo od vas si ho koupil, ze mluvis v mnoznem cisle "my mame auto" misto "ja mam auto".
jo a jeste jedna vec. napsals: "Jinak jsme v servisu zatim nebyli ani jednou a zatim pohoda". vsimni si, ze v tak kratky vete jsi 2x pouzil slovo ZATIM. zrejme mas sestej smysl.
X-Speady (seznam.cz) dnes 19:48
A proč mě to cpeš??? Když se posere tak se posere no. Je to jako u všech novejch aut. Žádný nový modely už nejsou kvalitní abys moh říct že ti vydrží 20 let bez jediny závady.
Storm
aaa panicek je na ustupu, z utocnyho prudila se stal ublizenej chudacek kterymu se neco cpe... jestli tady nekdo neco cpe tak to ses ty sam. me ses uplne ukradenej. a 20 let bez zavady nevydrzi zadny auto, to da rozum, ale zadny auto by taky nemelo bejt za rok 8x i vickrat v servisu jako se to u pezotu stava naprosto bezne (narozdil od jinejch znacek). mej se a at 407ma slouzi.
khofmannova1 (seznam.cz) dnes 19:53
/to speedy/
Nechci se do toho plést, ale on ti nic necpe, na rozdíl od tebe argumentuje!

2 komentáře:

  1. Ach bože, to je debílek. Kdysi jsem se nad takovejma vytáčel, ale to už je hodně, hodně dávno...

    OdpovědětVymazat
  2. Dobre sem se pobavil :-)). Chlapec nevedel co mluvi...

    OdpovědětVymazat