pondělí 23. října 2006

Chinatown sweeping

Nekdo si kvuli zametani musi za tezke penize kupovat Nintendo Wii, kde pry bude i takova vymozenost jako simulator kostete. Ja mam zametani kolik chci, a misto abych za nej neco platil, sam dostanu zaplaceno.

Dneska jsem zase naklusal na sestou, vyfasoval koste a jal se zametat v Chinatownu. Celkem pohodovy beat, jen par prehlednych ulic, ktere jsem v pohode stihnul zamest nez zacali chodit lidi, a pak se uz jen pul dne znudene loudal kolem dokola se bral tu vajgl, tam papirek. Potkal jsem i jednoho Cinana. Tedy, ono jich v Chinatownu bylo mnohem vic, ale tenhle byl taky sweeper. Horsi je, ze jsem nemel nic k jidlu ani k piti a od rana az do poledne trpel hlady, nez jsem si konecne mohl zajit do fast foodu Subway pro nejake zradlo. Nadiktoval jsem orientalne vypadajici anglicance nejaky sandwich, jenze ona na me vyvalila dalsi otazky, ktere jsem zcela nepochopil. Nakonec jsem rekl, at mi proste za dve nebo tri libry udela neco ceho se dost nazeru... Horsi je, ze nemam jistotu ohledne zitrejsi prace. Predak se sice zeptal jestli prijdu, na coz jsem promptne odvetil ze ano, ale on vyjadril pochybnosti o volnem miste pro me. Tedy, on doslova rekl "pokud zitra bude nejaka prace pro externisty, dam ji tobe, a kdyz ne, zavolam na okolni depa nebo do agentury", jenze to same rekl jinemu cloveku o pet minut pozdeji, akorat v polstine. A jak vime, Polaci drzi spolu. Takze doufam, ze nebudu zbytecne vstavat v pul pate. Jeste me napadla reakce na Sarumanovo doporuceni, at se radsi vykaslu na zametani a jdu psat clanky za prachy. Inu, za dva-tri dny zametani si vydelam vic nez za mesic psani, a navic vydelek neni moje priorita. Odpoutani se od kompu a zdokonaleni anglictiny ano. Ale to uz jsem rozebiral.
Taky jsem si konecne poradne nakoupil, nechal jsem v krame skoro 15 Liber, ale mam brambory, cibuli, mliko, olej, maso (je tu dost levne, za vic nez pul kila veproveho boku jsem dal neco malo pres dve Libry), vejce, sunku, chleba, a za 2Ł obrovsky malinovovanilkovy dort. No, mozna ze me Milan, jak svou krivku blahobytu duverne prezdivam, jen tak neopusti.
A David porad masti God of War.

6 komentářů:

  1. \"krivka blahobytu\" - to je pekny. ja svy krivce (blahobytu) rikam zase Miloš:)

    OdpovědětVymazat
  2. je zvlastni jak kolik lidi ma touhu svuj terich pojmenovat a navazat k nemu tak laskyplny vztahmel sem kolegu ktery se s nim dokonce pri kazde sebemene vhodne prilezitosti chlubilzvedl pri tom tricko a s vyrazem stesti si svuj tukovy vak poplacaval a hladilmno udelalo se mi z te vzpominky spatne

    OdpovědětVymazat
  3. hehpred chvilkou prisli dalsie $, bol opat nakup... maly uni sa ma dobre, prosperuje, silnie, zdravi milana s pomysleni na dalsiu chatovicu.ja, univerz, zdravim celeho storma, nech praca vyjde, vraj slachti... aj ked mam pochybnosti, ci to plati aj o tej zacinajucej o siestej.

    OdpovědětVymazat
  4. Celou dobu jsem si myslel, že si jel do Anglie na dovolenou. Nakonec jsem se rozhodl zeptat Star_Radera a ten mi řekl, že ses rozhodl začít žít nový život. Jako recenzent jsi úspěšný, tak proč taková náhlá změna? :) Určitě ale budu sledovat tvé kroky v Anglii. Třeba se tu za půl roku dočteme, že šéfuješ nějakému oddělení za nekřesťanské peníze :)))

    OdpovědětVymazat
  5. aspoň David má rozum

    OdpovědětVymazat
  6. covece storme ty napinas - uz druhy den ani radka :)

    OdpovědětVymazat