neděle 28. ledna 2007

Fádní víkend

Text je vytržen z jednoho mailu, čili jde o instantní a nijak neupravovaný příspěvek, pročež se omlouvám za absenci diakritiky a spisovné gramatiky. Snad se adresát mailu neurazí, že jsem si text hodil i na blog :)
muj vikend byl jinak celkem nudnej, v sobotu rano sem byl uplne grogy, z postele sem skoro vypadnul, nestastnou nahodou se hned po ranu kouknul do zrcadla a kdyz sem se z toho soku vzpamatoval, uvaril si caj, kafe a horkou cokoladu, chtel sem napsat naky clanky na web, ale absolutne sem nebyl schopnej niceho. sobota je dycky nejhorsi, kdyz se clovek po tejdnu prace konecne poradne vyspi a pak je znicenej. behem dne sem stridave hral jednu hru a cet si harryho pottera, ani sem si neudelal obed, splacal sem naky susenky, jabka, caje, kus salamu... proste exemplarni ukazka nezdravyho zivota zvaneho "vegetacni stadium u kompu".


v nedeli to probehlo temer nachlup stejne, az na to ze sem vic casu paril a tu hru doparil, clanky sem opet nenapsal a vecer si uvaril neco jako veceri. ta posledni cinnost probihala vskutku zajimave. uz od patku mam desnou chut na paprikas a emental co sem si koupil v lidlu, nejsem ale schopnej dojit pro chleba, takze odolavam. no a dneska v kuchyni to vypadalo asi nasledovne: koukam na testoviny ze saintsbury, rikam michaloj, ze sou naky nenormalni, varej se totiz extremne dlouho, a me se nechce cekat. nato vytahnu brambory, dam je varit i se slupkou a nakrajim cibuli, aniz bych mel nakou predstavu proc to delam a co chci aby z toho vzeslo. stouchany brambory se prece delaj bez slupky a k bramboram se slupkou se zase nedava cibule. a do toho se mi michal posmiva, ze nejdriv nadavam na testoviny co se varej dlouho a pak zacnu delat brambory. nakonec sem brambory i s cibuli rozstouchal, pridal k nim kus neceho co se prodava v kelimku s napisem "maslo", maslo to vsak neni, protoze se to odmita na zhavejch bramborach roztect. k tomuto vytvoru sem vytahnul zminene pochutiny z lidlu a brambory s cibuli pojal jako nahradu za chleba. ted popijim caj a na rano sem si este do pulitru vymackal stavu z pomerancu. snad ji nezapomenu rano vypit jako minule. ta jidelni epizoda mi jeste pripomina, ze vcera vecer pred spanim jsem zrovna cetl pasaz jak harry a jeho kamosi vecereli v bradavicacky jidelne. jaky me se sbihaly sliny a jak ja pri tom touzebne mlaskal... az me bartek napomenul ze ho rusim pri cetbe.

no a ted to vypada ze zalehnu a budu si cist, ponevadz z 1100str. knizky mam precteno sotva 300 a zejtra musim do knihovny pro dalsi titul, kterej sem si rezervoval a on prisel necekane brzo.

Žádné komentáře:

Okomentovat