sobota 20. ledna 2007

Bravo - Láska, sex a něžnosti č.1

Je to už celá věčnost (přesněji asi zhruba čtyři měsíce), co jsem ještě v Praze slíbil, že vydám dopisy z Brava, které jsem vyštrachal ani nevím odkaď. Tak tady je první.

MILUJI DÁL
Jitka, 15: Mým problémem je, že stále miluji všechny chlapce, se kterými jsem chodila. Když začnu chodit s novým klukem, vždycky se hrozně bojím, že se rozejdeme. A když se to stane, nepřestávám ho milovat a stále vzpomínám na ty krásné chvíle. Těch kluků už bylo celkem pět a kvůli nim všem stále brečím. Poradíte mi, co mám dělat, abych brala rozchody úplně normálně?
Milá Jitko, partneři, ať už bývalí, či současní, nejsou sbírka motýlů. Snaž se vcítit do situace kluka, kterému budeš vyprávět, že ho sice miluješ, ale zrovna tak máš ráda ty, kteří byli před ním. Ono to chce spíš než střídat kluky, hledat vhodného partnera. S takovým můžeš chodit déle, máš čas na zapomnění toho předešlého a nemusíš si lámat hlavu s dalším rozchodem a jeho následky. Ovšem Tvůj výběr partnera musí být pečlivý. Samořezjmě, že se Ti musí líbit, být pro Tebe přitažlivý a zajímavý, ale taky musíš hledět na to, aby to byl kluk, který má smysl pro fair-play, žádný podrazník, flákač, ale naopak NĚKDO v Tvých očích. Protože jedině s takovým můžeš navázat trvalejší vztah. A ten Ti přinese uspokojení, pocit, že u Tebe je někdo blízký, koho máš ráda a on má rád Tebe. Když Vaše pocity budou vzájemné, dá se pak hovořit o lásce, a to by bylo bezvadné a žádná krátkodobá záležitost.

4 komentáře:

  1. Jak my sem se u týhle rubriky vždycky nasmáli... Nikdy nezapomenu na hledání klitorisu na zádech :D

    OdpovědětVymazat
  2. nojo to sem taky cet, to bylo hodne brutalni :D ale uz si to cely nepamatuju.

    OdpovědětVymazat
  3. Vostře :-DTyhle sou eště slušný co do obsahu a problémů ale čet sem i zajimavější z nějaký Topdívky(ofoceno,přišlo mailem-nekupuju takový...)

    OdpovědětVymazat
  4. Nemohu zampomenoutTomáš, 13: Mým problémem je, že stále miluji jednu holku skterou jsem se rozešel. Ona mi zůstala v mém srdci a já na ni nemohu zapomenout. Každý večer brečim do polštáře a vybvuji si naše krásné chvilky. Nemohu zapomenout na její krásný úsměv. Byla moje největší štěstíčko. Pak jsem jí seznámil s jedním klukem a ona se do něho zamilovala.Tak že jsem ztratil kamaráda i moje největší nádherný štěstí :(Poraďtě jak na n mám zapomenout ?!

    OdpovědětVymazat