čtvrtek 4. ledna 2007

Dlouhá absence je u konce

Během měsíce co jsem byl bez netu jsem napsal hromadu příspěvků, které teď postupně vydám jako takový seriál. Některé už jsou sice out of date, ale věřím že si je přesto rádi přečtete :).

PS - začal jsem opět používat diakritiku.

PPS - Ach to je nádhera se zase podepsat jako Storm! A už tři měsíce mě tak nikdo neoslovil, docela mi to chybí. 

PPPS - nechtějte vědět jaké to je, když se po třech měsících přihlásíte na ICQ a navštívíte stránky s výpisem nově vydaných her. Je to, mírně řečeno, frustrující, a to navzdory faktu, že o většině titulů jsem už věděl (akorát datadisk na Oblivion mě překvapil).

PPPPS - A Gotýsek 3 stále čeká... ale dokud si ho nebudu moct zahrát v plné pohodě a pohodlí, z originálky kterou si co nejdřív koupím, nechám si zajít chuť.

5 komentářů:

  1. Uklidnim te, datadisk na Oblivion neni datadisk jako takovej, ale jen nekolik addonu, ktery se daj za prachy stahnout z ofic. webu. Plnohodnotnej datadisk se teprv dela.

    OdpovědětVymazat
  2. Až uvidíš, jaxe Gotýsek hejbe, tak si taky necháš zajít chuť :-). Ale nedávno jsem ho dohrál podruhé a je to stejně bomba, tak co... ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. jo a bez 2gb ram ho ani nezkoušej, je to zbytečná sebetrýzeň ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Karas - dik za uklidneni, skutecnes me uklidnil, nechtelo se mi ted zase poustet do oblivionu.Garret - a ty mas 2gb ram?

    OdpovědětVymazat
  5. jo, mám. a řeknu ti, že oproti 1Gb je s nimi Gothic 3 hratelnější o 75%, je to fakt kurewsky znát...

    OdpovědětVymazat