sobota 13. ledna 2007

Agresivni cernosi

Ctvrtek 14.12.
Ctvrtek je nedulezity, nic zvlastniho se nedelo, tak toto prazdne datum vyuziji k popisu tri udalosti, jejichz hlavnimi aktery jsou agresivni cernosi.

You can't park here you fuckin' prick!
Ctvrtek je nedulezity, nic zvlastniho se nedelo, tak toto prazdne datum vyuziji k popisu tri udalosti, jejichz hlavnimi aktery jsou agresivni cernosi. Prvni zazitek je ze stredy - potrebovali jsme v zatornadovane ulici nalozit hromadu odpadu, kvuli kvantu lesenarskych nakladaku vsak nebylo kde zaparkovat. Nezbylo tedy nez zastavit uprostred ulice. Po chvili prijela dodavka, vyskocil z ni cernoch a jeste nez jeho bota dopadla na asfalt, atakoval Ahmeda hlasitym verbalnim kombem, obsahujicim predevsim slovo FUCK v ruznych mutacich. Ze pry tam pracuje a ze musi projet a ze prece neni normalni abychom takhle zablokovali cestu a blablabla. Objet blok jako jsme to udelali my kdyz ON blokoval cestu, to pro nej bylo zcela nemyslitelne. Ahmed nakonec popojel a na moji namitku, ze je prilis mekky a ze se na toho tupce mel s usmevem vy(censored), namitl, ze pry ho druhy cernoch slusne poprosil. No kdyz to rika... Dodavka tedy projela a zaparkovala asi pet metru za nasim autem...

Nedorozumeni v autobuse
Cekal jsem na Willesden Green na bus. Po chvili prijela 266ka, otevrely se zadni dvere, zady napred vystoupil nejaky chlapik a rukama strkal do asi 25-ti lete cernosky, ktera pro zmenu strkala do nej a hlasite se pritom divila. Svuj udiv davala najevo pokriky "fak jů! fak jů!". Kdyz se zacinaly zavirat dvere, zdalo se ze konflikt je u konce, jenze chlapek na holku flusnul, a to nemel delat. Prestala se divit verbalne a zacala ho divit pesti do ksichtu. On se ji to pokousel oplatit, jednou se mu to snad i povedlo, ale moc se nechytal. Pak vylezly dalsi dve cernosky, a ackoliv se do konfliktu zapletly jen verbalne, konstatovanim ze je to hanba mlatit zenskou, chlapkovi asi doslo ze jich muze byt vic a zdekoval se. Kuriozni na teto udalosti je fakt, ze nikdo z prihlizejicich vlastne nevedel, co konflikt vyvolalo a kdo je agresor. A taky ta cernoska byla docela normalni postavy, zadna stokilova masina, coz vsemu ubralo na impozantnosti.

Jamajske fackování
Stejny pripad jako ve stredu. Zablokovali jsme s Ahmedem ulici abychom nalozili betonovy kvadr. Otazka peti minut, naprosto zadny duvod se vztekat, nadavat, vyhrozovat ci se jinak zesmesnovat. Presto by nezucastneny pozorovatel behem tech peti minut mohl prihlizet nasledujici scene: na metr a pul vysoke nakladaci plosine stoji stihly a naprosto klidny cernoch, v rukou trima packy na ovladani hydraulicke ruky s obrovskou lzici, a v one lzici prave svira tezky betonovy kvadr. Pod timto kvadrem stoji Jamajkanec se zkazenymi zuby a sproste tomu prvnimu cernochovi nadava...
Ahmeda velice pobavilo moje rceni "these dogs bark but don't bite".

3 komentáře:

  1. souvislosti s poslancem ani poslance samotnyho neznam, v zivote sem o nich neslysel. mazu vse, neb je to nepochopenej zert.

    OdpovědětVymazat
  2. tak uz sem si o cunkoj precet. jo, tak ted uz tu tvoji narazku chapu :)

    OdpovědětVymazat
  3. akorat my to nechapeme kdyz si to smazal :))ted to vypada ze trpis samomluvou

    OdpovědětVymazat