pátek 7. dubna 2006

UŽ JE TO TADY!!! OBLIVION!!!

Po příšerně útrapných dvou týdnech, které uplynuly mezi vydáním Oblivionu a dneškem, jsem o této hře četl spoustu článků, slintal nad obrázky, vyhýbal se diskusím kde se řeší přímo herní věci, a jednoduše jsem neměl čas si to zahrát. Již od pondělka jsem však měl pevně naplánovaný harmonogram: dokončit návod na Call of Cthulhu, vyřídit nějaké administrativní záležitosti (o finančáku ještě povyprávím), absolvovat dvě noční směny, napsat recenzi na Red Orchestra Ostfront 41-45 (měla by vyjít v pondělí na Hrej), v pátek, tj. dnes, přijít z práce domů, vyspat se cca do poledne a pak KONEČNĚ ZAČÍT PAŘIT OBLIVION!!!
Už je skoro dvanáct, a já před chvilkou spustil instalaci. Už se na to klepu tejden čím dál víc, dneska se mi dokonce zdálo, těsně před probuzením, jak instaluji a pařím. Horší je, že jsem neměl čas zajít na nákup a lednice je naprosto vymetená, takže budu tenhle víkend asi dost strádat. Ale to je jedno, konečně si zahraju Oblivion!!! Já se tak těším!!!

Uch, teďka jsem na chvíli přepl do instalačního okna a už chápu, proč Saruman při instalaci nadával, že ho při vší té nedočkavosti ještě trápí obrázkama ze hry. Jsou to muka.
Instalace hotova, je za minutu poledne, začíná odpočítávání... ale seru na něj já si to pustím hned. SBOHEM!!!

3 komentáře:

  1. Mě ten oblivion nějak zvlášt užasnej nepříde a to jsem na něj byl nadrbanej snad víc než ty:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě to přišlo zkraje moc dobry - třeba, když jsem přišel do ňákýho města a takovej vyplašenej člověk po mně chtěl, abych sledoval lidi, co ho chtěj zabit. A je sledoval, jak jdou na pole, cestou kecaj s lidma, na poli makaj, pak jdou zpatky do mesta, jeste makaj na zahradce a pak jdou spat, obcas se zastavili v chramu. Takhle asi tri dny. Nakonec jsem zjistil, ze ho nikdo zabit nechce, ze to jej jenom schiza a kdyz jsem mu to rek, rval na mne ze jsem s nima a pokusil se mne zabit. Pak mne ale celkem zacalo nudit to zavirani bran oblivionu a uz mi to prijde jenom "jako" lepsi nadprumer.

    OdpovědětVymazat
  3. No jasný po chvíli tam jsou stereotypní věci jako to zavíraní bran nebo ty dungeony jsou uplně stejný všechny ale questy tam sou celkem zajimavý.

    OdpovědětVymazat