středa 18. června 2008

Samou nudou ani nevím co psát

V práci je to neskutečná otrava. Tenhle příspěvek vznikl v odpoledních hodinách, když jsem se po obědě opakovaně probudil z mikrospánku za monitorem.
Internet zablokovali, venku je hnusně a stejně se tam nemůžeme producírovat jako dřív (když nebylo co dělat, klidně jsem se dvě hodiny slunil), nemůžu si číst knížku protože bych byl špatným příkladem pro tzv. Temporary staff, tak nám to aspoň řekli dnes na meetingu, a nemůžu jít ani do vedlejší místnosti se vykecávat s Italama, protože musím sedět na svém stanovišti a dělat že dělám, ačkoliv není absolutně co dělat. Tu dementní hru na veterináře už mám prošlou xkrát a opravdu jí nemíním hrát do zblbnutí jen proto, že to po mně chce šéf. Sedím tu se španělskou a francouzskou kolegyní, ale není už ani o čem kecat a hlavně je tu taková utišená atmosféra, že se člověku moc mluvit nechce aby neslyšely nevhodné uši. Nemůžu ani spát, ačkoliv mi u "hry" doslova padá hlava do klína, protože jsem tu na oku, a vypadalo by divně kdyby tester testoval se zavřenýma očima a slinou visících z úst.
A to by se ještě mohlo stát, že bych začal chrápat jako když jsem spával v parku v dobách sweepování. Jedinou útěchou mi tak je fakt, že jsem asi jediný komu funguje aspoň pár webů, které si chytře nenechal zablokovat. Na Tiscali Games sice už není co číst a na Nyx nikdo moc nic nepíše, ale Rockzone hraje pořád a to je hlavní! Sakra, ještě před dvěma týdny když nebylo co dělat tak se každý nějak zabavil, já například zapnul PS3 a pařil buďto Stardust nebo Motorstorm, jenže už ani to nemůžu, protože mám přidělený projekt a na tom musím makat, i když není co dělat.
Kurva tady je nudaaaaa!!!! Všichni tu chcípaj nudou a usínaj, všichni vědí svoje o tom jak tahle firma funguje, jaká je tu dezorganizace kvůli vedení neschopnému nastolit nějakou fungující pracovní morálku a k ní adekvátní podmínky, jen vrchní boss mi připadá naprosto naivní ve svém horlivém optimismu... Dneska nám oznámil plány na léto – bude prý až do vánoc hrozný nával práce, takový že ztrojnásobí počet testerů a pojede se na směny. Zní to fajn, konečně se možná dočkám i těch vytoužených přesčasů, abych si aspoň trochu finančně přilepšil, otázkou však zůstává, jaké tituly budeme testovat. Z dosavadních zakázek se dalo kladně mluvit jen o Turokovi a pár dalších perlách (vloni třeba Resistance Fall of Man, což mě překvapilo), ale většinu projektů tvoří takové ichtyloviny jako zmíněná veterinařina. Ach jo, mně když bylo sedm let tak jsem hrál Super Mario Bros, ne tyhle stupidity. No nic, ještě dvě hodiny tu musím přetrpět a pak hurá domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat