čtvrtek 12. června 2008

Klimatizační fetišista

Tenhle příspěvek jsem napsal v pondělí dopoledne, když mi bylo fakt blbě z nastydnutí a měl jsem fakt špatnou náladu. Když si ho přečtete, pochopíte proč. Vydávám ho trochu se zpožděním, tři dny jsem se totiž nedostal na net. Díky tomu však můžu s radostí konstatovat, že hlavní protagonista tohoto příběhu konečně dostal co si zasloužil. Dneska mluvil jak já v pondělí a chodil všude s kapesníkem!

muj sef je magor, psychopat a hovado v jednom. kvuli jeho uchylce mam rymu jako svine a obavam se, ze mnou to nekonci. predstavte si takovy pekny letni den, venku je 25 stupnu, sviti slunicko, proste idylka, a ted si predstavte skupinu lidi, kteri se prijemne chvilce vyhrivani na tomto slunicku vrati na sve pracoviste, obleknou si bundy, vytahnou kapesniky, uvari si horky caj a kdyby meli kozichy z norka, bez vahani si je obleknou. proc? protoze nekdo pustil klimatizaci na plne obratky a odmita ji vypnout s tim, ze je to "cool" kdyz je venku horko a uvnitr zima. argumenty typu "ne vsichni jsou eskymaci" bohuzel neplati, aspon ne na cloveka co si na sebe pousti proud ledoveho vzduchu az mu jde para od huby. uprimne lituji chudaka Toma, jenz s nim musi sdilet kancelar.

dovolte mi jeste poznamku ke kvalite provedeni klimatizace u nas ve firme. funguje to asi takhle: vstoupite do prvni mistnosti, kde je asi 30 pocitacu (ne vzdy plne obsazenych) a prijemna teplota. jdete trochu doleva a otevrete-li dvere do sefovy kancelare, vstoupite na sibir. jestli tam teplota prevysuje 10°C, tak ja jsem cinska vaza. projdete-li hlavni mistnosti do druhe casti objektu, octnete se ve stejne velke testovaci mistnosti, kde momentalne sedi tri lide, maji na sobe navlecene bundy, svetry, saly a kozichy z norka... proste vsechno co si sebou clovek rad nosi do prace uprostred leta, a kaslou, popotahuji, smrkaji a kychaji, protoze sef eskymak odmita vypnout klimosku.

aha, ja chtel popsat jak je u nas udelana klimoska - no proste na strope v opacnych rozich mistnosti jsou dve obri mrchy a chrli klimatizovany vzduch primo na osazenstvo. v jedne mistnosti se mrzne, v druhe je teplo.

ale jen pockej ty magore eskymacka, az ti diky kvalitni klimatizaci, zajistujici cirkulaci bacilu, jednoho rana zavola dvacet testeru ze je nachcipano... to te vyleci ty hovado jedno blby.

2 komentáře:

  1. Třeba je to robot.A potřebuje vnější chlazení, aby mu nemuselo foukat z nosu.

    OdpovědětVymazat
  2. DobřeDobře mu tak, hajzlovi XD

    OdpovědětVymazat