středa 26. července 2006

Pavoučí lezení

Tak si tak spím, a najednou mě probudí šimrání na rameni. V polo, nebo spíš tři čtvrtě spánku instinktivně máchnu rukou, něcoz rozmáčknu, hodím to na zem a spím dál. Ti prašiví mravenci už se asi zase množí a okřídlení jedinci lezou z děr. Teď se tak chci na chvíli natáhnout, a co to nespatří oči mé, na zemi leží rozpláclé tělíčko pavouka... brrr. Naštěstí to je jenom sekáč, takoá ta malinká kulička s dlouhatánskými nohami. Tento druh mi nevadí, ale stejně mi při pomyšlení, že by to mohl být takový ten tlustý vypasený hnusák s chlupatými plíživými nohami, naskakuje husina že by na mě mohli mrkev strouhat.

7 komentářů:

  1. někde sem čet´, že výskyt pavouků v domácnosti znamená, že je tam čisto. já tady nemám žádnýho, ale jsem mimořádně čistotný ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. ja sice obcas zametu a umeju nadobi, ale vyskyt pavouku ve svym byte bych cistote zrovna nepricital :)

    OdpovědětVymazat
  3. jo to kdyz jsem byl nedavno na navsteve u babicky na Slovensku - zrovna kdyz zacaly ty megavedra - a jednoho rana jsem vysel v trenkach ven, tak jsem ucitil takovy skrabani na zadech. Tak jsem se otocil a on to byl pavouk velkej jak svine... nemam je rad. Jo a v zapeti jsem malem slapnul na mrtvyho krtka, kteryho prinesla kocka:)

    OdpovědětVymazat
  4. ach venkov... romantika.

    OdpovědětVymazat
  5. jo a jednou mi tam vylezl primo z boty... ale to uz je davno... odtud asi pochazi moje hruza z pavouku

    OdpovědětVymazat
  6. vajicka v puseTos mel stesti ze si ho sejmul tak brzo. Nekde sem cet, ze prej pavouci milujou lidi co spej s otevrenou pusou, protoze take luxusni hnizdecko pro nakladeni vajicek by jinak hledaly jen tezko ;)Jestli uz se nekomu ty vajicka v puse vylihla prameny neuvadeji, ale u nas cistotnych paranu, co si zuby cisti kazdy tyden nehrozi.

    OdpovědětVymazat
  7. nekde jsem cetl, ze clovek spolkne za zivot prumerne 5 pavouku

    OdpovědětVymazat