pátek 28. července 2006

Debilní zákon schválnosti

Dnes mezi 14:00 a 14:30 v Praze pršelo. Déšť a ochlazení vzduchu je fajn, o tom žádná, ale proč sakra musí pršet zrovna v den, kdy se konečně dokopu k návštěvě koupalitě?!!! Co v den, ono se rozpršelo zrovna když jsem vylezl z autobusu, a navíc kámoši máčka samozřejmě řekli že se koupat nepůjdou a absolutně nechtěli slyšet o tom, že to bude jenom přeháňka. Takže jsem si místo blbnutí na tobogánu hodil doma studenou sprchu a když jsem vylezl, pochopitelně bylo nebe stejně jasné a chodníky stejně suché jako dopoledne... No nemám já smůlu? Teď si jdu místo koupání uvařit bramboračku abych večer v práci neumřel hlady. Čau.

13 komentářů:

  1. Tak to chodí - Murphy měl pravdu :o)

    OdpovědětVymazat
  2. ty vole na druhý straně republiky nesprchlo už od předminulýho pátku! už ani nevím, jak vypadá padající voda z nebe, kdyby začlo pršet, šel bych podruhé v životě na procházku naprosto dobrovolně ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. coz o to, tady je taky sucho uz skoro dva mesice, ale o to vic sem nasranej, ze ZROVNA DNESKA KDYZ SE DU KOUPAT musi prset!!!

    OdpovědětVymazat
  4. sucho dva měsíce? vždyť si psal že pršelo!!! tady nepršelo, chápeš? ani kapka, ani hovno, ani nic. Už přes 14 dní teploty nad 30° bez jediný kapky. Nestěžuj si na zákon schválnosti a buď za něj rád ;-). Teď ráno je ještě trochu zima tak člověk otevře okna aby vyvětral ale ti čuráci v zahrádkářské kolonii začnou řezat dřeva na cirkulárce. Zmrdi.

    OdpovědětVymazat
  5. Garret: prselo vcera, trosku. po dvou mesicich. nebo mozna po mesici a pul ja uz nevim, ale prave proto me to sere. a kdyby aspon chcalo poradne kdyz uz to prislo, ale ne, vona to je prehanka na pul hodiny, zkazi mi bazen a zase de pryc. zabit!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Garret: Jo, to znám. Zrovna včera ráno když sem šel spát tak nějakej debil dole pod oknem začal tůrovat sekačku na trávu. I když mi není jasný, co tu sekal, široko daleko není pořádnej trávník.Storm: Jo, to je nejhorší. Navíc to ani neochladí, ani nevyčistí vzduch. Horko a dusno je furt, akorát po přeháňce je eště taky vlhkej vzduch, takže se už tuplem nedá dejchat.

    OdpovědětVymazat
  7. Hm..tak ta prehanka dosla v noci asi i k nam....Mel jsem otevreny okno do koran...jenom poletujici zaves...rano jsem mel vcelku navlhly moje krasny novy LCD..:-/ A jeste jsem mel rano sok, pac prvni pohled kterej jsem videl byl smerem na holuba (!!!), kterej sedel na tom LCDcku, koulil ocima a delal takovy ty....vrrrr vrrrrr....nesnasim ptaky!!

    OdpovědětVymazat
  8. Star-Rader: to bydlíš v nějaký věži ne? :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Star_rader: BWAHAHAHAHAAA!!! Tak to je nejlepší fór co sem slyšel za poslední tejden. Holub seděl na LCDčku, koulil očima a dělal vrrrr vrrrr. =))))))))

    OdpovědětVymazat
  10. HOLUB LOL!!! procs ho nevyfotil to by bylo jak vysity do nejaky hry typu earthworm jim :))

    OdpovědětVymazat
  11. Storme a vsichni ostatni..:) Bydlim ve ctyrpatrovym dome a asi pred rokem si nejaka banda zku*rvenejch holubu usmyslela, ze bude bydlet u mne na parapetu...od ty doby se probouzim v pet rano a muj budik ma zvuk prave toho \"vrrr vrrr\"...dnes rano to bylo asi v sedm....fotak mam nekde zahrabanej..mam fotku akorat u sebe v hlave..jak proti tomu svetlymu oknu na tmavym lcdcku sedela silueta ptaka a vrr vrr...no a jinak se mi taky obcas stavalo, ze kdyz jsem mel jeste net pres wifinu, tak si na tu antenu ti kreteni sedali...antena se poroucela niz, pac vahu sesti holubu nezvladla a ja se pak divil, proc mi jako nejde net...nepral bych tohle parazitovani nikomu....NESNASIM PTAKY A HOLUBY OBZVLAST!

    OdpovědětVymazat
  12. Nasyp jim zrní napuštěný petrolejem, daj pokoj.

    OdpovědětVymazat