pondělí 24. července 2006

Návody na Oblivion

Dneska na Hrej.cz vyšla první část mého návodu na Oblivion , a já můžu jedině konstatovat: KONEČNĚ!!! Článek byl hotov již v květnu, a radši se nebudu rozepisovat o důvodech takového zpoždění v publikaci, to bych se akorát naštval. Řeknu jen, že do pátku vyjde kompletně, a to nejenom  v České Republice. Můj návod je totiž internacionální , a své mezinárodní premiéry se shodou okolností dočkal taky dneska!

5 komentářů:

  1. to mi pripomina jeden navod... kterej mel mimochodem taky zpozdeni:) - tak jsem si precetl tu italskou verzi a musim rict, ze jsem rozumel jen sluvum \"Deadra\" a \"Knight\";)

    OdpovědětVymazat
  2. havlisi, ty a tvuj zpozdenej navod... to mi radsi nepripominej. to bylo mnohem vic jak dva mesice... jedinou omluvou ti budiz fakt, ze toho editovani bylo asi tak 10x tolik a zes to udelal cely sam.

    OdpovědětVymazat
  3. upírněkolikrát jsem se vyspal a po probuzení jse mi objevilo upírstvo přidané,... takhle se to stalo několikrát a teď když jsem na slunci tak se mi ubírá život. Musím najít 5 prázdných velkých drahokamů duší. Kde????

    OdpovědětVymazat
  4. podivej se na hrej do myho navodu, uvadim tam nekolik lokaci soulgemu

    OdpovědětVymazat
  5. Jak ven z VahtacenAhoj draku, nevíš prosim tě jak V Questu Mages Quildu ve Vahtacenu mám vykouzlit tu Fortify Magicka u 4. hlavolamu. Nemám dostatek Restoration a ty hajzlíky trenéry na Restoration nemůžu nikde najít .Tznamená ani v kostele Bravilu ani v kostele Cheidenhalu. Nevíš jak na to?

    OdpovědětVymazat