neděle 4. února 2007

Dva silvestrovské příspěvky

S měsíčním zpožděním vypadá tento příspěvek trochu podivně, ale chtěl jsem dodržet chronologický pořádek mého seriálu.

Neděle 31.12. - Podruhé trávím silvestra v zahraničí
Silvestra strávím doma a nejspíš to bude nuda. Původně byla v plánu cesta do Amsterdamu, jenže není dost financí. Druhá možnost byl Kettering, město kde Michal dřív pracoval a má tám známé. Jelikož má dnes Ingrid šichtu a Michala bolí zub, nic se nekoná. Na poslední chvíli jsem se domluvil s jedním Slovákem z práce, že budu kalit u něj, jenže on pro změnu odfrčel do Birminghamu. Jízda do centra města nepřichází v úvahu, jednou mi to stačilo, takže nezbývá než zůstat doma. Koupil jsem si tři flašky vína, z čehož dvě jsou nepoživatelné bez příměsi coly (jestli je TOHLE cabernet, tak ať mi praskne vřed) a třetí, o dost dražší a francouzského původu, jsem zatím neotevřel. Inu, wish me luck.

Pondělí 1.1. - Silvestrovská nostalgie
Silvestr stál za vyliž, celý večer jsme s Michalem strávili v pokoji posloucháním českých komiků, což byla sice sranda, ale představoval jsem si něco živějšího. Důležité však je, že ve chvíli zázračného osvícení jsme ukuli plán na návštěvu Prahy, prostě jen tak na víkend, když jsou ty letenky tak levné. Díky této spásné myšlence mě konečně přestaly trápit nostalgické vzpomínky na geniálního silvestra na Uniho chatě v Žilině a na mé Slovenské kamarády, po nichž se mi dost stýská, nejen proto že se s nimi tak skvěle kalí, ale prostě protože jsou skvělí. Stýská se mi i po lidech z Prahy, ale po Slovácích víc, za což může skupina Horkýže Slíže, která mi je neustále připomíná svými geniálními texty.

Jinými slovy, těším se na Velkého Milovníka Piva Uniho (protože o pivu mluví s láskou a vášní) a na hUkusovo LOLování a ROFLování. Nemůžu se dočkat, až si na letošním Unifestu sedneme, otevřeme flašku Johnyho Walkera, zapálíme drahý kubánský doutník a budeme vychutnávat absolutní pohodu.

10 komentářů:

  1. a po sestřičce se ti nestýská, bídáku? doufám že mi přivezeš nějaký pěkný trička, prej se prodávaj tak za libru :)

    OdpovědětVymazat
  2. stejska se mi po kdekom, ale zminil sem ty po kterejch se mi stejska nejvic :) tricka sem tady zatim neresil, budu se muset po necem poohlidnout.

    OdpovědětVymazat
  3. :o)A pak že ženy nejsou na peníze/dárky... No ale povím ti, tá cena za zubařa mna málem poslal do kolen, to se fakt vyplatí zaletět si spravit držky do Prahy :o)

    OdpovědětVymazat
  4. no já bych se taky těšil spíše na řetězku než na Uniho...

    OdpovědětVymazat
  5. Garret: řetězku znam uz 23 let, pamatuju se kdyz sem sned dort k jejim prvnim narozeninam, a s unim se, bez urazky, lip chlasta :))

    OdpovědětVymazat
  6. ehmsmutny pribeh pises. nezostava nic ine nez otazka, ci aj ty nepotrebujes v blizkej dobe (nielen)zubnu starostivost vo vlasti. na kedy mam rezervovat stol?

    OdpovědětVymazat
  7. pridal by som pre Storma nejaky vyraz ako \'roflcopter\', ale na to mam v oku prilis velku slzu dojatiatak aspon tento link: http://roflbrothel.istheshit.net/

    OdpovědětVymazat
  8. ja vedel ze vas tedle prispevek potesi, o to vic ze je myslenej naprosto uprimne :) s tou cestou do cr to bohuzel neni zas tak horky - zuby me nebolej a muj financni plan se drobatko zmenil... ale to neznamena ze nemuzete prijet vy do anglie :)

    OdpovědětVymazat
  9. hehdavaj pozor na to co pises. prave mi hukus pise ideu pobytu v londyne... premyslam, ako to postihat.

    OdpovědětVymazat