úterý 12. září 2006

Dostal jsem Chuť na pivo

dostal sem chut na pivo. uplne znenadani, obcas se mi to stava. du si pro pivo. tak mam pivo, ale nebylo to jednoduchy. sel sem do vecerky nahoru, segra chtela este dr peppera a nakou zmrzku. nemeli dr peppera, nemeli zmrzku, nemeli ani staropramen, dokonce zadny chlazeny pivo!!! taxem sel dolu do druhy vecerky, nez sem tam dosel taxem nasel novou vecerku (vietnamci) a rikam "mate chlazeny pivo?" a ona hned "jatne jatne, blanik, taloplamen..." to byla tlova plo moje uti... a doma sem to do sebe naklopil s takovou prudkosti ze sem to este nezazil. evidentne na rceni "ital nezna ten zazrak" neco bude, byl sem totiz 10 dni v italii.  PS - ani sem si to neuvedomil, ale tu chut sem dostal po vygruntovani pulky bytu a prestehovani lednice, takze to bylo doslova jako v ty reklame "po poradne praci poradna odmena".

5 komentářů:

  1. staropramen? a lahváč? tos teda musel mít brutální žízeň.

    OdpovědětVymazat
  2. no je fakt ze driv sem preferoval gambac, z lahvovejch byl nejlepsi, ale co zmenili ty flasky, tak to neni ono. v tom pruhlednym zelenym skle je to takovy prijemnejsi, a kdyz na to pivo vidis, je to lepsi pocit, nehlede na to ze staracovska lahev ma pijodynamictejsi tvar.

    OdpovědětVymazat
  3. som stastnysom neskutocne stastny, ze som zaryteho gambrinusistu obratil na pravu vieru, vieru staropramenu. ;D. zasvatenym> budiz vzdy dostatocna polovica.

    OdpovědětVymazat
  4. hej ty se máš, jen jsem si přečet tvůj titulek a hned jsem dostal taky chuť, jenže v lednici žádný nemám. chjo

    OdpovědětVymazat
  5. To teda musela bejt pořádná chuť když si zasloužila být psána s velkým Chá. Narozdíl od Sancha ti ale nezávidím, anžto pivo nepiju.

    OdpovědětVymazat