neděle 3. února 2008

Gurzigost perlí!

Před časem jsem zde poukazoval na blog jistého Gurzigosta, člověka jenž ze srdce nesnáší teenagery a jehož články plné zášti, skryté závisti, otevřené nenávisti a naprosto zcestných argumentů jsou mi zdrojem nesmírného pobavení. Dnešní úvaha "Dospělost je jako virus HIV" je natolik absurdní, že jsem se při jejím čtení málem zadusil smíchy. Vřele doporučuji, ale při čtení nic nejezte a nepijte, ať se neudusíte!
UPDATE: se zánikem serveru bloguje.cz zanikl i Gurzigostův weblog. Bohužel. Národ totiž přišel o nekonečný zdroj životního moudra. Jediné, co po Gurzigostovi zbylo, je tento článek na Necyklopedii.

4 komentáře:

  1. ani sem tu blbost nedocet a ani mi to nejak neprislo vtipny, sem vod toho cekal asi vic...

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle jeho vytvorse mi libil a zdal se mi vtipnej a presnej.Proto s hruzou procitam dalsi prispevky plny nenavisti k teenagerum .....

    OdpovědětVymazat
  3. to vidim asi jako L, tenhle clanek nebyl daleko od veci :) Ale kdyz jsem precet dalsi dva, tak jsem se zhrozil a upustil od napadu tam pravidlene chodit, bo uz jsem skoro deset let nezvracel a rad bych to tak udrzel co nejdyl :)

    OdpovědětVymazat
  4. Otevřený dopis... sice v originále určený KSČM, ale na tohohle pána to přesně sedí ...http://www.youtube.com...jFcjDyaZNY:-)

    OdpovědětVymazat