pátek 28. prosince 2007

Můj blog je nekvalitní?

Tento blog byl před pár dny doporučen do "výběru bloguje" jiným bloggerem. Výběr znamená, že blog patří mezi ty kvalitnější a příspěvky se na hlavní stránce bloguje.cz zobrazují v příslušné kategorii. Takový blog musí splňovat podmínky vyjmenované zde.

Jednoduše řečeno, příspěvky musí přibývat pravidelně a ne jednou za uherák, musí mít hlavu a patu, být čtivé, gramaticky správné a bez vulgarit. Po dvou letech blogování, během nichž návštěvnost přesáhla 150 tisíc a řada lidí si moje psaní oblíbila, byla žádost o zařazení do kvalitních blogů zamítnuta (nejspíš nějakým adminem, jenž se ani nepodepsal) s tímto odůvodněním:

Zamítnuto (Jsou to spíš spoty, literární přesah blog nemá, texty delší než tři řádky aby člověk pohledal. Na Výběr to není...)

Vy kteří tyto stránky navštěvujete (a díky vám je storm.bloguje mezi stopadesáti nejčtenějšími blogy), případně píšete komentáře a snad se i bavíte čtením mých "spotů bez literárního přesahu kratších než tři řádky", řekněte: dělá si ze mě snad někdo srandu??? Apríl přeci bude až za čtyři měsíce...

Pokud někdo z vás taky bloguje a je jiného názoru než ten inteligent co napsal výše citovanou větu, budu rád když mě podpoříte, protože tohle mě dost namíchlo. Pokud byste mě chtěli doporučit do výběru, můžete tak učinit když kliknete na POMŮCKY, pak v pravém sloupci na SPRÁVA BLOGU a tam už stačí napsat adresu tohoto blogu do okénka dát záložku "navrhnout do výběru". Předem děkuji.

6 komentářů:

  1. no tfuj. nech zije revolucia!

    OdpovědětVymazat
  2. mě je spíš na blití z toho \"literárního přesahu\" jako podmínky. tady asi nějaký chytrák neví, z čeho vlastně vzniklo slovo blog. je to zkratka od slova web-log, jenže označovalo stránky odkazující na jiné stránky, takové to \"viděl jsem zajímavý článek o novým mobilech, přečtěte si zde\", hlavně odborných autorů. pokud chtějí mít na bloguje nějaké literární skvosty, ať se přejmenují na \"kvalitni-literatura.cz\" třeba a nekrafou hovadiny.zkrátka mě to taky namíchlo.a bacha, do toho formuláříčku \"proč doporučujete\" se vejde jen jedno středně dlouhé souvětí. dalších deset opěvných vět mi to smázlo.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně ta odpověď přijde spíše jako fráze z automatu. Dotyčný to má hozené v šablonách a když mu někdo napíše důvod, proč nebyl zařazen, pošle mu tohle (\"Jsou to spíš spoty, literární přesah blog nemá, texty delší než tři řádky aby člověk pohledal. Na Výběr to není...\".

    OdpovědětVymazat
  4. Tak je pravda, že jiné blogy moc neznám a nečtu :-)(vlastně ještě blog toho dementa, který nemá rád teenagery) ale doporučím s čistým svědomím. Zvlášť některý články z dispečingu jsou skvosty. S tím literárním přesahem je to úplně mimo. A délka článků? Jak by asi dotyčný popsal přípravu a konzumaci nějakého jídla (moje oblíbebé články :-) třeba na 10 odstavců ?

    OdpovědětVymazat
  5. Jezis to sou pravidla. Jestli je ten ci onen blog oblibenej tak bych ho tam proste soupl a dal bych se s tim ne*ral :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ja jen ziralakdyz se ve \"Vyberu\" obejvil nove narozenej blog se 2 (slovy dvema) prispevky z cehoz jeden byly fotecky hadru od DIORA :-/. Asi ma slecna nekoho pribuznyho....A plno ctenejch a starsich blogu se tam neobjevilo nikdy...

    OdpovědětVymazat