neděle 23. září 2007

Obrazy Harlesdenu, aneb London rubbish

Aneb jak vypadá nejodpornější čtvrť, jakou jsem kdy v životě viděl. Nabízím vám sbírku čtyřiceti fotek, na nichž můj fotoaparát zachytil ty největší nechutnosti, ale i zcela běžné každodenní bordelismy v ulicích Harlesdenu. Jedinou výjimkou je poslední fotka - listnatý, leč jinak čistý Hampstead. Další divy Harlesdenu jsem už v minulosti publikoval v rubrice Život v Anglii.

6 komentářů:

  1. Ty vole to jsou neskutečný prasata. Tak pěkný chodníky a cesty a zabordelí to marasem...

    OdpovědětVymazat
  2. Holt ten Západ není uplně ideový jak se nám tady zdá...

    OdpovědětVymazat
  3. Čau Jiří, je to síla, ale když se člověk občas projde po Vršovicích, je to dost podobný. Např. ulice Orelská a Na Spojce, jakožto jedny z nejhnusnějších ulic v Praze, asi znáš ne? :-) Jediný co jsem tady ještě neviděl jsou vnitřnosti, v tom Harlesden vede.

    OdpovědětVymazat
  4. Jerab: nazdar, rad te \"vidim\" :) ze je orelska jedna z nejhnusnejch ulic v praze, to dobre vim, nakonec osum let sem tam bydlel :) ale pote co sem videl harlesden bez ostychu tvrdim, ze orelska je ČISTÁ. v orelsky je to posety psima hovnama a chcankama (i lidskejma), ale odpadku tam najdes minimum. tam de spis o celkovy prostredi, nez o ten chodnik. s harlesdenem se neda vubec nic srovnat. btw, orelskou a par okolnich ulic prej uklizi nejaka firma co vyhrala konkurz na uklid vrsovic? segra rikala ze tam naka ukrajinka jezdi s vozejckem, zameta a kdyz posledne vybirala bordel okolo recyklacnich kontejneru, nadavala jaky sou cesi prasata... hned bych ji dohodil praci v harlesdenu.

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jo, to s tou firmou je pravda, uklízí se celá Praha 10 a moje maličkost to jakožto zaměstnanec životního prostředí má včetně toho třídění odpadu mimo jiný na starost :-)V Orelský jsme museli zvednout četnost úklidu na každej všední den a tam kde tomu nebrání zaparkovaný auta projíždí teréní čtyřkolka s vysavačem psích hoven :-)

    OdpovědětVymazat