neděle 30. září 2007

Dopařené hry od července do září 2007

"Je to bída Máňo, ten Storm už vůbec nepaří.", povídal pan Prošek když uviděl Stormův seznam dopařených her za poslední čtvrtletí. A měl pravdu, vždyť tohle je za posledních patnáct let vůbec poprvé, kdy nejen průměrný, ale i skutečný počet dopařených měsíčně nelze vyjádřit v množném čísle! Ano, jen jedna hra do měsíce! A to ještě ta poslední je taková budgetovka co nezabere ani tři hodiny času. No jo no, Stormův život holt nabírá jiný směr. Na disku se hromadí nové a nové tituly, aniž by na ty staré bylo sáhnuto, na paření prostě není čas. A jaké z toho plyne ponaučení? Že je to pěkně v prdeli.
OVERLORD
Dopařeno 18.7.07 v 17:36.
ONIMUSHA 4: DAWN OF DREAMS
Dopařeno 24.8.07 ve 21:40 (PS2). Moc dobrá hra, ze všech třech dílů co jsem hrál asi nejhratelnější, ačkoliv příběh, respektive jeho podání, animace, dialogy, atd. mi přišly šíleně patetické. Po téhle stránce byla nejlepší trojka s Jeanem Reno.
THE HELL IN VIETNAM
Dopařeno 9.9.07 ve 12:29 na obt. EASY (1/2).

8 komentářů:

  1. ja ted parim mafii uz potreti :) a jinak porad football manager 2007 na na netu hattrick. njn kdyz to mylujes neni co resit! FM a HT forever

    OdpovědětVymazat
  2. tvrde myluju:) ne hrubka jak svin. uz ani psat neumim. a nebo ze bych to svedla na preklep? ale vzdalenost tech pismenek mi asi neprojde. A co trema My, myt, myslit, mylovat? taky ne? tak nic no, proste nechapu jak sem to mohl napsat. :(

    OdpovědětVymazat
  3. to je to prazacky yyyyy ty vole ja te myluju ty pyco, a absence diakritiky to este podtrhuje

    OdpovědětVymazat
  4. Ten pan Prošek, to je ale kokot! Všechno, všechno je v prdeli... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Svedla? Vicka = zena?Zena co zboznuje FM a Hattrick? To je predsa novy druh! \\o/Tento svet ma este nadej...For Storm: Overlord mam stiahnuty ale este som nehral - stoji to za to?

    OdpovědětVymazat
  6. hukus: vicka neni zenska, to je jenom takova prezdivka. on ti to vysvetli. overlord za zahrani rozhodne stoji. sice to je po case stereotypni, ale rozhodne je to zajimavej koncept kterej muzes aspon vyzkouset.

    OdpovědětVymazat
  7. su chlap jak poleno :) vicka je prezdivka nebo taky vicy. to je jedno. Svedla byl preklep...

    OdpovědětVymazat