sobota 20. května 2006

Konečně mám televizi!!!

Teda, to není úplně přesná formulace. Spíš jsem se konečně po dvou měsících od koupi TV karty dokopal k její instalaci. Byla to čistě pudová záležitost - z těch deseti giga hudby co mám na disku už mám všechno absolutně oposlouchané, pět giga novinek od kámoše se mi nechce třídit, takže zbývá jen rádio. Vytáhl jsem tedy kartu, vypl komp (to bylo nejbolestnější), přes tradiční komplikace v podobě šroubku zapadnuvšího kamsi do hlubin kejsu (to se mi stává snad pokaždé) a šachování s místem uvnitř bedny se nakonec zadařilo. Trochu podivný až defektní instalátor ovladačů mě trochu zdržel, ale už to mám! A na City zrovna hrajou moje oblíbený 80. léta, paráda! Jen ten Beat nechytám úplně čistě, co mě dost štve, ale to se ještě podá. Horší je, že nemám audio kabel na interní propojení se zvukovkou. Za ta léta jsem jich nastřádal snad tucet (dávali ho ke každé CD-ROMce), a teď nemám ani jeden. Kam se asi ty mršky poděly? Přehazovat furt dráty od repráků je dost opruz. Až mi Avatar dodá kabel od PS2, vybalím a konečně začnu používat i tu PS2 co mám doma od ledna...

3 komentáře:

  1. a zkousel si blaze? prave posloucham blaze - Silicon Messiah a pomerne narez. urcite lepsi nez blazova alba u maidnu.

    OdpovědětVymazat
  2. me se blejzova alba u mejdnu velice libila, dokonce x factor je prvni metalova kazeta co sem si koupil. a futureal nema chybu. hm, du si ho pustit.

    OdpovědětVymazat
  3. hodne se mi libil Xfactor, virtual byl az na vyjimky (futureal, clansman ) dost nuda ( The Angle And The Gambler... )

    OdpovědětVymazat