pondělí 15. května 2006

Auta z BBB

UPDATE 22.4.2008: byl jsem kontaktován zaměstnancem inkriminované firmy s tím, že tento článek tvoří pomluvu a hlásá nepravdivé (prý dokonce vymyšlené) informace, které by mohly firmu poškodit. To sice vůbec není pravda a za případy zde uvedenými si stojím, protože jsem s lidmi v nich zmíněnými osobně hovořil, leč nemohu to v danou chvíli dokázat a proto jednoduše měním jméno subjektu z reálného na smyšlené. Netvrdím ani, že firma tak jak jsem jí znal v době svého působen coby dispečer se ke dnešku nezlepšila a tyto případy mohou být jen odrazem její minulosti.
Tento nechvalně proslulý bazar se chvástá tím, že prodá přes třicet tisíc prověřených aut ročně. Spokojení zákazníci k nám pochopitelně nevolají, ovšem ti nespokojení...

Oficiálně: BBB Auto Hlavní město, ulice Dopraváků.
Já říkám: BBB Auto Hlavní město, ulice Doleváků.
-----------------
Dobrý den, před půl hodinou jsme si v Béčkách koupili Felicii, teď stojíme na dálnici a auto nám shořelo.
-----------------
Klt: Dobrý den, koupila jsem si auto v Béčkách a nejede to, strašně se čoudí z motoru, potřebuju odtah.
Dis: A kde stojíte?
Klt: Dva metry za bránou BBB.
-----------------
Odtahář: Ten osumnácitiletej mlaďas si našetřil padesát tisíc na Pontiac, aby mu jeho mladá konečně dala. Auto vypadá fakt nádherně, naleštěný až to člověka oslňuje, jenže zespoda je totálně shnilý, nedrží tam šroub na šroubu, všechny trubky a hadice jsou úplně rozežraný, proto mu to nebrzdilo.
-----------------
Že si někdo koupí starý vůz za pár šupů, to je celkem běžná záležitost. Aby si ale někdo koupil v Béčkách Forda Sierru z roku 1991, to už je případ pro Chocholouška.

Žádné komentáře:

Okomentovat