sobota 16. června 2007

Kdo vymýšlí slova jako "hypáč"?

Namátkově jsem kliknul na jeden blog a začetl se do příspěvku o organizaci grilovačky. Nic moc zajímavého, přesto jsem četl až do chvíle, než se objevilo slovo "hypáč". Jely jsme s mamkou nakoupit nějaké klobásy z hypáče. Kdo proboha dokáže vymyslet tak příšernou zkomoleninu a ještě jí nahlas vyslovit??!!! To už je snad lepší ten týpek, co hledá cheaty na "inťasu" (internetu). Fuj mně je blbě. Asi si zajdu do hypáče najít něco na inťasu.

6 komentářů:

  1. A co řetězec?Ten jsem vymyslela dávno. Mezi našimi přáteli se výraz ujal. Slova, která uvádíš, vymýšlejí lidé s malým citem pro jazyk.Já mám např. žďorbaříka, skorku, Skorkoviny, psi dvounohé. Tím odpovídám, na otázku, kdo jsou ti lidé. MSF

    OdpovědětVymazat
  2. taky rad vymejslim slova, a spousta vymyslenejch slov ci patvaru a zkomolenin jsou fajn. ale nektery, napr. ten hypáč, to je fakt hnus.

    OdpovědětVymazat
  3. tobě asi slovo \"týpek\" připadá normální, mi je z něj na blití. lidi jsou různí.

    OdpovědětVymazat
  4. týpek je rozhodně normálnější než hypáč, i když v soutěži hezkejch slov by se taky moc neujal. jo a jestli něco nenávidím, tak je to taková ta zdrobnělinkovaná mluva. jednou jsem viděl na netu větu \"čásek do srazíku\" a málem sem z toho proskočil okníkem a rozplácnul se hlávkou o asfaltík. tfuj!

    OdpovědětVymazat
  5. \"čásek do srazíku\" ANO ze vseho nejhorsi jsou zdrobneliny. Hypac bych vzhledem k tomu jak odporne zarizeni ten patvar oznacuje v podstate byl ochotny akceptovat. Jestli jdu do hypermarketu nebo hypace to uz je celkem fuk - nejhorsi je ze tam jdu. Jedine co je snad jeste horsi je kdyz jdu do hypermarketu a jsou tam trpaslici :D

    OdpovědětVymazat
  6. \"srazík\" není nic proti \"ahojinky\" ...

    OdpovědětVymazat