neděle 9. listopadu 2008

Víkend ve znamení pohody

O co víc byl tento víkend pracovní, o to víc jsem si ho užil. V sobotu ráno se mi sice stala drobná nehoda, a sice že všechen olej z mých úžasných marinovaných kuřecích prsíček a opečených brambor se mi vylil do báglu, ale zbytek dne byl pak v pohodě, kolegyně mě potěšila svým slintáním nad mým obědem, a večer po příchodu domů se to rozjelo. Michal avizoval párty, která se nakonec nekonala, zato se však konala úplně jiná párty – kamarádka jednoho spolubydlícího slavila narozky. Rozhodlo se, že oslava bude monotématická, a zvolené téma shoty B52 s absintem. Nikdy předtím jsem to nepil, ale musím uznat, že to stojí za to.
Jak vidíte z fotek, s Vickou a Michalem jsme si lajsli i eliášův panák, ačkoliv na maršála Malinovského jsme se nezmohli. No a největší sranda byla, že pár lidí včetně mě vstávalo druhý den do práce, proto se zdráhalo pít (kromě mě). Vždy jsme připravili rundu šesti panáků, a čas od času někdo vypadl z kola ven a černý Petr zůstal vždy mně. Takže jsem se těma B52kama pěkně vybombardoval (ale zase nijak brutálně, prostě do náladičky). Tady se můžete podívat na tři rozpálené bombardéry v akci. [video src=" http://www.youtube.com/watch?v=3ptze703FpA" title="..."] V neděli jsem kupodivu vstal bez problémů, přihlásil se do pracovního systému, dal si hned po ránu tři vyprošťováky a jal se dorazit svoje zásoby marinovaných kuřecích prsíček. Pochutnali si i spolubydlící. Šichta byla poměrně v pohodě, klid, žádné stresy, a o polední pauze se rozhodlo, že na večeři padnou pstruzi, do té doby odpočívající v pokoji (vlastně v kuchyní, v mrazáku). Můj nápad, moji pstruzi, avšak naší nové spolubydlící kulinářské schopnosti, vytvořily něco tak nepopsatelně dobrého, že jsem jí v tu ránu požádal o ruku (a taky jestli si můžu přidat). Ostatně výsledek její práce můžete obdivovat na fotkách. Už se těším, jak mi zas budou zejtra v práci všichni ti sendvičáři závidět oběd :)
Když na to tak koukám, vypadá to jako normální víkend, ale pro mě to po dlouhé době byla naprostá paráda. Několik skvělých jídel, parádní kalba, spousta srandy, nálada na vysokém levelu. Vezmu-li to celkově, tak poslední týden byl všeobecně takový dobrý. Začal jsem zase posilovat, máme v baráku činky, takže si dávám několikrát denně padesát kilo na bench press, něco na bicáky, jen to břicho je prakticky neposilovatelné, a to mě sere. No nic, zakecal jsem se tu s někým, ztratil jsem nit, takže tady je link na fotky ze včerejší kalby, já jdu užívat konec víkendu. Bye. Jo a mimochodem, zítra budu mít Playstation 3!!!

2 komentáře: