pondělí 4. srpna 2008

Víkend s assassinem... a další (ne)zajímavé plky

Po několika týdnech pařební neaktivity jsem opět strávil víkend... inu... pařením. Ale o tom se v článku ani moc nedozvíte, zato jiných informací je tam plný blábol. Taky nějaké fotky by byly, ale nejdřív musím dokopat Michala aby si je nahrál do kompu.

Tedy, ne že bych vůbec nepařil, tak třeba předchozí pátek jsme pařili do tří do rána a padlo při tom hodně lahví tvrdého chlastu, několik kilo kuřecích křidýlek a stehýnek a nespočetně piv. Vražedný byl Michalův kamarád Michal, jenž přijel z Prahy specielně pro tuto příležitost a jakožto profesionální barman nám míchal (Michal míchal, hehe) brutální vraždy – nevím kolik pint jsem spořádal plných tequilly, bílého rumu, vodky, ginu, na vrchu limetky aby se neřeklo a kapky koly pro zabarvení... V sobotu pak po ranním probrání proběhla afterpárty, jež se například pro mě završila chozením po přelidněném centru Londýna ve tři ráno a posmívání se ohyzdným Angličankám. Vůbec to byla nějaká zvláštní kombinace faktorů, že jsme viděli jen samé hrůzy a ani jednu, doslova žádnou hezkou cizinku. Asi jsou v létě všechny pryč. Tedy, ne že bych si z toho moc pamatoval... Zkrátka minulý víkend jsme slavili Michalovy narozky a jedním vrzem i ty moje (ačkoliv tehdy byly ještě čtrnáct dní daleko, pročež mi to spíš než oslava mých narozenin přišlo jako prachobyčejná kalba se záminkou). V neděli jsme to pak zalomili na jich do Bornemouthu a ačkoliv tam bylo nelidsky přelidněno - kam oko dohlédlo tam se to hemžilo hlavou na hlavě, viz. foto – byl to parádní výlet. Tak čistou pláž s tak ideální jemností písku jsem ještě nikdy neviděl. A ta voda... A ty slečny... po šoku z nočního Londýna to byl balzám pro oči vidět tolik pěkných zadečků pohromadě, není se však co divit, když na celé pláži nebyla Anglánka snad jediná a místo toho se to tam hemžilo polštinou. Jinými slovy, výlet nejen detoxikační, ale i vizuálně prospěšný. Zajímavý poznatek jsme si odnesli i z městské architektury, hojně složené z kostelů. Po dlouhém hledání jsme našli volné místo k zaparkování až někde za centrem města, a abychom pak našli cestu zpátky, napadlo mě použít jako referenční bod kostel. Ihned vyvstala otázka "který kostel?". Podíval jsem se okolo a spatřil jich asi šest...

Proč se o tom ale zmiňuji? No jo, protože jsem původně chtěl poznamenat, že poslední víkend jsem po dlouhé době hrál nějakou hru. Tedy, ne že bych jich během týdne nehrál dost, ale to je práce, ne zábava. Koho by taky bavilo tři týdny v kuse hrát nového Tomb Raidera na Nintendu DS a téměř nefungující, věčně padající xboxovou verzi. Když už jsme ale u toho... můžu prozradit, že nová Lara bude fakt nářez. Tomb Raider mě nikdy nebavil, ale Underworld si pořídím.

Ale ještě pořád jsem se nedostal k tomu víkendu s assassinem. Inu, to se má takhle... už strašně dlouho na PC nevyšlo nic pořádného co by stálo za zahrání, poslední decentní věc byl Lego Indiana Jones a ten mě taky nějak zvlášť nebral, navíc to ve třetí kapitole padá a nemůžu to dohrát, což mě docela točí, a přes všechny ty pařby a výlety k moři na hry fakt nebyl čas. Až doteď. Kolega mi půjčil Assassin ' s Creed a ačkoliv to nebyla zas taková sláva jakou jsem čekal, od pátku večer, kdy jsem se vrátil z práce (s krátkou zastávkou na pivo), až do neděle večer jsem se od toho nedokázal odtrhnout. Ještě že bylo venku hnusně a nemusel jsem litovat počasí. Moje dojmy z Assassin ' s Creed si budete moct přečíst v pravidelném čtvrtletním resumé dohraných her.

No nic, psal bych dál, vykompenzoval bych dlouhou blogovou neaktivitu, ale mám na druhé lince Saveria ze Španělska, lanaří mě ať se tam přestěhuju, a nemůžu se na psaní soustředit. Krom toho se chystáme s Michalem zdolat šest flašek vína, která tu zbyly po oslavě a jelikož se nemůžeme shodnout čí jsou, rozhodli jsme se je vypít společně a najednou. Takže zdar a sílu a mimochodem, pozítří odlítám do Prahy, už se nemůžu dočkat! Hned jak přistanu tak vyrazím do hospody na pořádný guláš, na pivo, večer repete a v pátek 8.8., vážení, přímo na moje narozky, jdu na Iron Maiden do Edenu! Jakou lepší narozeninovou párty bych si mohl přát?

4 komentáře: