čtvrtek 14. srpna 2008

Karasmanovy dojmy z koncertu Iron Maiden

Karasman me pozadal o pridani jeho dojmu z koncertu Iron Maiden, na nemz jsme spolecne zaparili. Jeho noticka je strucnejsi, nemene vsak vystizna.
Prestoze heavy metalova legenda Iron Maiden nepatri zrovna mezi muj salek kavy a radsi si poslechnu nejaky ten hardcore ci death, jejich koncert pro me byl naprosto grandiozni zazitek. Zacatek sice nic moc (Salamandra neni zrovna hudba pro me, navic s mizernym ozvucenim a tu Harrisovu pudlinu snad nema cenu ani komentovat, Storm to vystihl velice trefne), ale kratce po osme hodine vecerni se rozpoutalo takove peklo, jake jsem snad jeste nezazil. Jakozto Maidenu temer neznaly jedinec jsem sice nemohl rvat vsechny zpivane texty jako vetsina paranu okolo, ale pri notoricky znamych hitech jako Fear of the Dark, Trooper ci Number of the Beast jsem se uz zahanbit nenechal, ty musi znat opravdu kazdy. Atmosfera natriskaneho stadionu nemela chybu a ve chvili, kdy cca 40 tisic lidi zvedlo ruce nad hlavu a zarvalo MAIDEEEN, me az mrazilo v zadech. Bohuzel abych kvalitne zaparil, bych potreboval tak dva metry prostoru okolo sebe, ne dvacet centimetru. Diky tomu se skakani konalo jen vel ice vzacne a i tak jsem nekolikrat solidne sejmul drobnou divcinu za mnou. Vysledny dojem z Maidenu je vice nez pozitivni a po navratu domu jsem byl porad v takove razi, ze jsem jeste asi dve hodiny poslouchal jejich hity na YouTube. Pokud se zase objevi v Praze, pokusim se dostavit znovu. MAIDEEEN!

3 komentáře:

  1. No necekal jsem, ze to Storm vyda jako samostatnej clanek, to bych se rozepsal vic :) Kazdopadne az ted jsem si uvedomil, ze jsem to psal bez diakritiky, pisu to z prace na eng widlich a jsem na to uz tak nejak zvyklej :)

    OdpovědětVymazat
  2. neokecavej to, ja taky napsal uvod k tomu bez diakritiky a uz to neresim :) btw to ze mas EN wokna neznamena ze nemuzes psat na CZ (ci jakykoliv jiny) klavesnici. staci si ji prenastavit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jasne ze jo, ale jsem na to proste zvyklej, no :D

    OdpovědětVymazat