středa 11. dubna 2007

Kuracinka alá chata

Kilo kuřecích prsíček za ł5,99, to je dobrá cena, která mě inspirovala k dnešnímu obědu. Kdyby nezdražili brambory na dvojnásobek, resp. nedali za stejnou cenu poloviční balení, bylo by to dokonalé. Nádherná vzpomínka na loňské léto, kdy jsem se níže popsaným způsobem často stravoval na (nejen) své milé chatičce.

Takže tady je recept: jedna cibule, bobek plnotučné hořčice, grilovací koření avokádo, paprika, česnek, spousta pepře a olej. Vše dobře promíchat a prohnětat, naporcované maso pomazat a naložit do chatového nálevu, naskládat do trouby na rošt, pod něj vložit plech vyložený nakrájenými bramborami a spustit tepelný proces. Odhánět nenechavce vábené vůní linoucí se z kuchyně. Za půl hodiny vyndat z lednice dobře vychlazené pivo, vytáhnout Michala z postele, vyrvat Ingrid z ruky vysavač a může se začít stolovat. Orgasmus je okamžitý.

5 komentářů: