pátek 3. listopadu 2006

Nechci tomu rikat doslova...

...abstak, ale priznavam se, ze mi zacina cim dal vic chybet pareni. Touha po Gothicu 3 se zacina ozyvat cim dal silneji, taky bych rad zkusil nove NFS, a hlavne uz nikdy nesmim navstivit stranky o videohrach. www.hrej.cz a dalsi jsou mi z bezpecnostnich duvodu zapovezeny.

11 komentářů:

  1. fep&ff12a uz jsi zkousel fear:extraction point nebo final fantasy 12?;D

    OdpovědětVymazat
  2. Zmátla mě ta první věta... Chybí mi páření... No to je fakt na * ! =)

    OdpovědětVymazat
  3. jo, páření je taky v kurzu, ale paření ma momentalne nalehavejsi prioritu :)

    OdpovědětVymazat
  4. zet: no jo, klasicka ceska dobrosrdecnost. kdyz se nekdo snazi prestat kourit, nebo proste nema na cigara, jinej si pred nim s velkou chuti zapali, vyznamne na nej mrka, pokud mozno mu fouka kour do tvare (pravda, to se dela spis nekurakum) a se zubatym usmevem ala hollywood pronasi vety typu \"dal by sis co? no jo, je to fakt dobry...\".

    OdpovědětVymazat
  5. hehno tak sorac,nevedel sem ze je to s tebou az zas tak spatne,na druhou stranu ber to tak ze extraction point je jen datac,cili je skoro stejny jako puvodni fear(tudiz nuda)a ff12 je v podstate skoro to same jako ff1 na famicon(tudiz taky nuda),takze vlastne ani o nic neprichazis,spokojen?;]navic ps2 tam mas,takze az zas nekdy vytahnete tv,tak si muzes teoreticky spravit naladu,urcite tam nekde maji naky bazar,kde bude naka dobra hra za levno,kterou\'s na ps2 jeste nehral,nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  6. jasny v pohode, ja to myslel spis tak obecne s tou ceskou dobrosrdecnosti :) ovsem s tim fearem si mi udelal chute. a ze je to jen datak... je videt ze me neznas :) a ff me nastesti vubec nezajima.

    OdpovědětVymazat
  7. pfff, nějaký ekstrakšn pojnt. člověk na něj přes Gothic 3, Dark Messiah M&M nebo Carbon nemá ani čas...

    OdpovědětVymazat
  8. ano, Garretova dobrosrdecnost jako obvykle nezklamala.

    OdpovědětVymazat
  9. no nazdar - vidím že si od kompu a konzole vypad za pět minut dvanáctjakmile ti chybí paření víc než páření tak to je hodně špatný :)))

    OdpovědětVymazat
  10. vypadnout do Anglie je ta nejlepší věc, co Storm mohl udělat. pokud mu paření chybí až tolik, byla to pomalu docela vážná závislost. nejprve mi to přišlo jako hovadina, ale todle už fakt není moc normální... jinak pro tvou informaci Storme - upgradoval jsem kompa, ale skoro vůbec nehraju, protože mě to nebaví, řekl jsem to, jen abych tě navnadil. o nic nepřicházíš, hry jdou do sraček tak koukej žít a ser na ně. nestojí za to... časy Dooma jsou už dávno pryč.

    OdpovědětVymazat
  11. ted sem se dozvedel ze vysel nwn2, novej splinter cell, koukam ze sem opravdu vychytal dobrej cas pro odjezd... predvanocni trh se zaplnuje... kurva ale toho gothica si proste CHCI zahrat! extraction point taky, to se da dohrat za par hodin, a nfs carbon bych taky testnul, ostatni me moc nezajima. jo a samozrejme dark messiah. no nic, ja du radsi spat.

    OdpovědětVymazat