úterý 12. ledna 2010

Mám Xbox 360

Je to neuvěřitelné ale je to tak, zavilý odpůrce Xboxu a spokojený majitel PS3 a nabušeného herního notebooku rozšířil svou sbírku o X360. Důvodem není vzplanutí vášně k této konzoli, ale výborná koupě. Na jednom fóru kam chodím jeden týpek nabídl X360, k tomu 21" Samsung monitor, dva gamepady a deset her, to všechno za pouhých 50 liber (asi 1500 korun)!!!

Důvod? Ultimátum. Takové to klasické od přítelkyně, úplně jak z filmu: buď půjde konzole, nebo půjdu já. No tak šla konzole... a pak že ženský nevládnou světu.

3 komentáře:

  1. Super. Za tyhle prachy bych to koupil taky.

    OdpovědětVymazat
  2. zejo? byla by blbost to nekoupit. podobne sem pred lety prisel k ps2 :) musim ale rict, po par hodinach hrani far cry, ze xbox ma par dost velkejch nedostatku oproti ps3. co me opravdu nejvic drasa je mechanika co po celou dobu hrani zvuci jak startujici stihacka...

    OdpovědětVymazat
  3. Na XBoxu jde instalovat hry na HDD (pokud ho máš a máš na něm dost místa). Sice pak je pořád potřeba DVD v mechanice, ale nic se z něj nenačítá. XBox pak už je slyšet jenom ve vedlejší místnosti, ne přes ulici ;)

    OdpovědětVymazat